UPDATE rond de soap: de knie van Rik - Reisverslag uit Southport, Australië van Rik Couturier - WaarBenJij.nu UPDATE rond de soap: de knie van Rik - Reisverslag uit Southport, Australië van Rik Couturier - WaarBenJij.nu

UPDATE rond de soap: de knie van Rik

Door: Rik

Blijf op de hoogte en volg Rik

01 Juli 2011 | Australië, Southport

Lieve trouwe volgers,

Allereerst wil ik even zeggen dat ik ben gezegend met zoveel goede vrienden! Want al jullie reacties zijn hartverwarmend!

In de tijd tussen het vorige verslag en nu zijn er weer heel veel dingen gebeurd! Zo ben ik op woensdag bij de Orthopeed op bezoek geweest en werd ik geholpen door twee Australische teamgenoten die mij naar het ziekenhuis brachten. De orthopeed wist mij te vertellen dat ik inderdaad mijn voorste kruisband heb afgescheurd en dat er een stukje bot is losgekomen.

Gelukkig was er alleen maar goed nieuws (veel slechter kon het immers niet), want ik hoef pas geopereerd te worden als ik terug ben in Nederland. En dat ik de volgende dag gewoon zou kunnen vliegen al zou het niet echt comfortabel worden......

Nou ja, dat de reis niet comfortabel was bleek uiteindelijk meer dan te kloppen. Dankzij mijn geweldige huisgenoten Tim Burger en Ville-Veikko Paunu (Fin) werd mijn tas ingepakt en werd ik s'ochtends vroeg om 5 uur naar het vliegveld gebracht en tot zover ging alles nog goed.

Bij de incheckbalie van Jetstar zou ik een goede zitplaats krijgen en ook zou er geholpen worden om het vliegtuig in te komen. Maar toen we gingen boarden mocht ik heel leuk 3 km (het was vast iets korter maar het voelde aan als 3 km) naar het vliegtuig lopen met mijn krukken en toen ik bijna bij het vliegtuig was werd er gevraagd of ik een rolstoel nodig had. Aangezien er op Gold Coast Airport geen slurven zijn aan de gate, mocht ik ook nog de trap omhoog lopen en het fijnste van alles was dat iedereen die in het vliegtuig zat 1.5 uur moest wachten IN het vliegtuig, omdat het papierwerk niet in orde was..........

Gelukkig was er wel een super aardige vrouw die vroeg of ik naast haar kwam zitten, want daar had ik iets meer beenruimte. Na een vlucht van 2.5 uur kwam ik eindelijk aan in Cairns en werd ik na 364 dagen herenigd met mijn ouders.

Mijn knie vond zoals verwacht de reis bepaald niet leuk, want die was twee keer zo dik en deed wel erg veel pijn. Maar ik moet zeggen dit was het allemaal meer dan waard!

Vanochtend kwam Suzanne (Zusje) ook nog eens aan hier in Cairns dus het feest is nu compleet! Morgen gaan we de camper ophalen en dan begint de roadtrip terug naar Brisbane!

Uiteraard zal ik julie tegen die tijd uitgebreid verslag doen van het wel en wee van de familie Couturier!

Tot snel weer!

Xx Rik

• 01 Juli 2011 - 08:23

Jorik:

Goed om te lezen Rik.
    Je bent wel een taaie he;)..

Nu kunnen je ouders je goed verzorgen. komt vast helemaal goed.

x

• 01 Juli 2011 - 08:43

Michiel En Loes:

We zijn blij voor je dat je toch naar je ouders en zussie hebt kunnen vliegen ook al was het niet comfortabel. we denken dat dit soort dingen alleen hier in Nederland kan, maar het gebeurt dus ook aan de andere kant van de wereld. Ik kan me voorstellen dat je wel blij bent dat je hier geopereerd kan worden. Dat scheelt ook met de revalidatie. Geniet toch van de rondreis en we vinden je een bikkel

• 01 Juli 2011 - 10:46

Marjet:

Vakantieganger!

Had van Tim gehoord dat je gelukkig mocht vliegen, zal je net zien dat wanneer je net met je knie zit je dan ineens 1,5uur langer moet wachten.. In ieder geval ben je nu lekker met je hele familie en ik wens je heel veel plezier met de roadtrip!!

Wanneer jullie allebei weer in Nederland zijn gaan we zeker weer een keer dubbel daten ;)

Have fun en sterkte met je knie,

Liefs Marjet

• 01 Juli 2011 - 19:11

Willemijn:

Veel plezier met je ouders en je zusje!

• 01 Juli 2011 - 19:31

Jaap Brandsma:

Hey Rik,
    Fijn dat je ondanks een kl*^@# reis weer herenigd bent met je ouders er Suzanne! Doe ze de groeten van ons ennuuhhh.... no worries about the knee, komt goed!
    Tip: koop en goedkoop koelboxje, vul het met ijsblokjes en gooi er 2 coldpacks in: je hebt dan altijd iets koels bij de hand om op je knie te doen. (niet rechtstreeks op de huid he, wikkel de coldpack in een theedoek of doe 'm in een washandje o.i.d.)
    Veel plezier, hou je taai ;-)
    Birgitte en Jaap.

• 02 Juli 2011 - 14:02

Martijn:

Goede reis richting Brisbane en veel sterkte!

• 03 Juli 2011 - 13:02

Frans En Marja:

Nou een soap vinden wij het niet, hoor! Het is gewoon real life!
    Heerlijk, dat je mocht vliegen en de geplande trip met paps, mams en Suzanne door kan gaan!
    Niet echt attent daar op Gold Coast airport! maar gelukkig zijn er nog genoeg andere lieve mensen, die je er doorheen zullen helpen!
    Laat je maar lekker verwennen door je moeder en je zusje! De situatie is nu eenmaal zo, dus maak daar gebruik van! zij zullen het met liefde doen!
    Dan wensen wij de fam. Couturier een super, mooie, bijzonder, gezellige road-trip!
    Groetjes, Frans, Marja en jongens.

• 14 Juli 2011 - 10:11

Bea En Evert:

Wij zijn net terug vanuit Cuba en lazen je mail.
    Wat een pech met je knie. Wij hopen toch dat je met je ouders en je zuster een goede vakantie hebt.
    Groeten aan je ouders en je zus.
    Bea en Evert